Studiu! Românii fac iarna entorsă nu pentru că alunecă pe gheață, ci pentru că fug de administrator

Ca-n fiecare an, sezonul de iarnă aduce cu el o creștere serioasă a numărului de entorse pe care le fac românii. Dacă până acum se credea că de vină pentru aceste entorse sunt gheața și zăpada specifice iernii, un studiu recent a scos la iveală un fapt cel puțin surprinzător: majoritatea românilor se aleg cu entorse în timp ce fug de administrator, nu pentru c-ar aluneca pe gheață.

”Iarna întreținerea este mult mai mare și e foarte greu să prinzi vreun locatar, că toți fug de cum mă văd”, se plânge un administrator din Militari, cunoscut printre locatari drept ”El Torquemada”. ”Sunt unii carea pleacă de acasă direct pe schiuri, numai ca să nu îi prind eu. Când vine vorba de fentat plata întreținerii, românii sunt incredibil de inventivi. Dacă și-ar folosi imaginația la ceva util, țara asta ar fi departe.”

Frica de a da nas în nas cu administratorul îi face pe români nu doar să fugă mâncând pământul, ci și să apeleze la tot felul de trucuri. Cel mai des întâlnit truc este aruncarea de apă pe scările de lângă apartamentul administratorului și lăsarea geamurilor de pe scară deschise, ca să înghețe peste noapte. Totul cu speranța că administratorul ar cădea pe gheață și, cel puțin o vreme, nu va fi în stare să-i mai pândească ca să-i prindă și să le ceară să plătească întreținerea.

Scris de Calin
8 ianuarie 2016 11:01
Citește mai mult despre: administrator iarna intretinere

Alte articole

Vezi mai mult