Românii stau încă prost la capitolul toleranță. O demonstrează un studiu recent, care a scos la iveală că peste 90% dintre români nu ar accepta sub nici o formă interacțiunea cu un băutor de bere cu lămâie.

femei_bere_cu_lamaie2.jpg ”Acceptarea minorităților este ceva firesc, dar totul are o limită”, spune unul dintre participanții la studiu. ”N-am nici o problemă să beau o bere cu un gay, la o adică aș accepta chiar și un ungur la masa mea, dar în nici un caz un băutor de bere cu lămâie. N-am nici o problemă să-și bea berea cu lămâie acasă, unde nu îl vede nimeni, însă nu pot accepta să-l văd făcând-o în public.”

Minoritatea băutorilor de bere cu lămâie speră însă să schimbe percepția românilor asupra ei. În acest sens, băutorii de bere cu lămâie vor să organizeze luna viitoare marșul ”Lemon pride”. ”Va fi un fel de «Gay pride», numai că infinit mai gay”, spune Manuel Rotaru, liderul băutorilor de bere cu lămâie.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 17.07.2014 15:40 Monden

National Cinematografic