Studiu surprinzător. Bărbații cu Skoda Octavia nu sunt buni la pat

Cercetătorii Universităţii Regale de Sexologie din Londra au dat publicităţii concluziile surprinzătoare ale unui studiu mamut, realizat de-a lungul a 20 de ani pe un eşantion de peste 400.000 de bărbaţi din 52 de ţări.

Potrivit rezultatelor preliminare ale studiului, bărbaţii cu cele mai dezamăgitoare performanţe sexuale sunt absolut toţi şoferii de Skoda Octavia, urmaţi îndeaproape de posesorii autoturismelor marca Mazda (orice model), Daewoo Nubira (1997-2002), Rolls Royce Spectre şi Audi A4 negru cu volanul pe partea dreaptă.

„În mod totalmente neaşteptat, fix la celălalt capăt al spectrului se află proprietarii de Skoda Fabia sau Renault Twingo, a căror dotare masculină măsoară, în medie, 30 de centimetri şi rezistă aproximativ 4 ore în condiţii de fricţiune intensă”, declară Chesterfield McWinchester, cercetător britanic.

„Te-ai fi aşteptat ca ăia cu BMW sau Tesla să iasă mai prost, dar se pare că sunt doar mediocri. Super ultra mediocri”, adaugă omul de ştiinţă.

Rezultatele complete ale studiului vor fi publicate, cel mai probabil, în luna iunie, când vom afla şi poziţia în clasament a şoferilor de Dacie, ca să ştim o treabă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 mai 2024 17:00
Citește mai mult despre: masini studiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult