Contrar opiniei generale, Dana Budeanu nu este băgată în seamă pentru că are opinii controversate, ci dintr-un motiv mult mai banal: pentru că arată decent pentru vârsta ei şi nu mulţi bărbaţi ar avea tăria s-o refuze. Cel puţin asta reiese dintr-un studiu recent, conform căruia 99,74% dintre bărbaţi şi 74,74% dintre femei ar plonja într-o interacţiune sexuală cu Dana Budeanu.

dana_budeanu.jpeg Doar că această dorinţă nu este pusă niciodată şi de către nimeni în practică, ceea ce explică şi de ce Dana Budeanu se comportă ca ultima nef*utută. Pentru că studiul scoate la iveală şi faptul că, deşi bărbaţii nu i-ar zice vreodată “Nu!” Danei Budeanu, spaima de invectivele pe care le-ar primi după actul sexual îi încremeneşte.

“Doar imaginaţi-vă ce-ar putea fi la gura Danei Budeanu după o  partidă de sex“, spune autorul studiului. “Cum ai putea tu, ca bărbat, să te rişti să auzi de la Dana Budeanu «Ce, mă, la ţâmburuşul ăla îi zici tu p*lă?», «Bă, tu nu eşti bărbat, 2 minute de sex să faci cu mă-ta, nu cu mine!» sau alte jigniri similare. Aşa că e de înţeles de ce nu se riscă nimeni s-o babardească pe Dana Budeanu.“

Scris de Calin | Thursday, 23.01.2020 18:40 Monden

National Cinematografic