Studiu! Toţi bărbaţii ar f*te-o pe Dana Budeanu, dar le e frică c-ar fi certaţi la final

Contrar opiniei generale, Dana Budeanu nu este băgată în seamă pentru că are opinii controversate, ci dintr-un motiv mult mai banal: pentru că arată decent pentru vârsta ei şi nu mulţi bărbaţi ar avea tăria s-o refuze. Cel puţin asta reiese dintr-un studiu recent, conform căruia 99,74% dintre bărbaţi şi 74,74% dintre femei ar plonja într-o interacţiune sexuală cu Dana Budeanu.

Doar că această dorinţă nu este pusă niciodată şi de către nimeni în practică, ceea ce explică şi de ce Dana Budeanu se comportă ca ultima nef*utută. Pentru că studiul scoate la iveală şi faptul că, deşi bărbaţii nu i-ar zice vreodată “Nu!” Danei Budeanu, spaima de invectivele pe care le-ar primi după actul sexual îi încremeneşte.

“Doar imaginaţi-vă ce-ar putea fi la gura Danei Budeanu după o  partidă de sex“, spune autorul studiului. “Cum ai putea tu, ca bărbat, să te rişti să auzi de la Dana Budeanu «Ce, mă, la ţâmburuşul ăla îi zici tu p*lă?», «Bă, tu nu eşti bărbat, 2 minute de sex să faci cu mă-ta, nu cu mine!» sau alte jigniri similare. Aşa că e de înţeles de ce nu se riscă nimeni s-o babardească pe Dana Budeanu.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 ianuarie 2020 18:40
Citește mai mult despre: sex

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult