Studiu! Un bărbat se uită, în medie, ori de câte ori are ocazia la un decolteu feminin

Recunoscuţi pentru descoperirile lor absolut uluitoare, cercetătorii britanici sunt pe cale să schimbe tot ceea ce se ştia despre raportarea bărbaţilor la decolteurile feminine. Astfel, în urma unui studiu care a adunat informaţii începând cu apariţia omului pe Pământ, britanicii au descoperit că un bărbat se uită, în medie, ori de câte ori are ocazia la un decolteu generos.

„Un bărbat nu va rata niciodată ocazia să privească un decolteu. Chiar dacă afară plouă sau e frig, dacă e cu soţia sau copilul de mână, indiferent că femeie e slabă sau mai plinuţă, bărbatul va privi decolteul. Dac-ar avea el unul, bărbatul nu s-ar mai mişca din faţa oglinzii, ar rămâne probabil ţintuit acolo pe viaţă”, sunt de părere cercetătorii britanici.

Un mare avantaj al decolteului, spun cercetătorii, este faptul că acesta nu minte niciodată. „Alcoolul poate face o femeie urâtă să pară frumoasă, însă nu va face niciodată un piept plat să pară că deţine un decolteu generos. Pentru cei care agaţă în baruri e chiar indicat să se orienteze după decolteu, nu după faţă, ca să nu aibă surprize traumatizante a doua zi.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 aprilie 2013 13:04

Alte articole

Vezi mai mult