"Narcosubmarinele" traficanţilor columbieni aleg rute din ce în ce mai ocolite pentru a fenta autorităţile! Chiar astăzi, un submarin încărcat cu 2000 kilograme de cocaină a fost capturat în nord-vestul căzii de baie a lui Florin Salam, transmit angajaţii Pazei de Coastă.

salamsubmarincoca.jpg
Potrivit unor surse, submarinul venea din Columbia, a intrat pe Dunăre pe la Sulina, iar ulterior a urcat prin reţeaua de canalizare bucureşteană până în cada manelistului, unde a pătruns printr-un sifon.

Florin Salam jură că submarinul nu îi era destinat, ci ar fi ajuns în baia lui din greşeală, sau în urma unei înscenări din partea unui interpret rival.

"La mine în cadă? Cel mult câte o raţă de cauciuc din America de Sud, 100-200 de grame de cox încape într-una d-aia", s-a apărat muzicianul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 26.11.2019 17:06 Monden

National Cinematografic