Mare atenţie la scăldatul în mare! De câteva zile, submarinul rusesc Babuşka-3, cu propulsie nucleară, patrulează în Marea Neagră. Deşi, pe de o parte, asta înseamnă o temperatură mult mai mare a apei, tocmai bună pentru scăldat, autorităţile ne recomandă să nu intrăm în apă fără echipament de protecţie, "măcar un slip de plumb".

Deşi slipul de plumb poate avea şi 20 kg, cine nu-l poartă se expune unui risc major, atrag atenţia specialiştii.

sub_nuclear_rus_marea_neagra.jpg
"Testiculele, respectiv ce-or avea fetele acolo, sunt cele mai sensibile la radiaţii. Câteva mii de roentgeni la ouă şi te trezeşti că îţi creşte al treilea picior", spune Decebal Popescu, fizician la Măgurele. "Altfel, de la toată fisiunea aia, apa are vreo 35 de grade, e mai ceva ca la Therme, distracţie plăcută!"

Cei care se aventurează în mare în ciuda radiaţiilor sunt sfătuiţi să nu treacă de geamandură, deoarece odată cu submarinul nuclear a reapărut în Marea Neagră şi guvidul de 5 metri, capabil să înghită un om de viu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 05.07.2019 10:55 Monden

National Cinematografic