Succes la proba de competenţe digitale: un elev s-a scobit în nas până la creier

Bacalaureatul e în toi, iar elevii noştri dovedesc încă o dată că sunt bine pregătiţi! Astăzi, tinerii s-au întrecut în competenţe digitale, fiecare cum ştie mai bine. Printre alţi puşti talentaţi s-a remarcat Jenel Gheorghe, absolvent al liceului “Sergiu Cantacuzino” din Tecuci, care a dat dovadă de o competenţă digitală ieşită din comun, reuşind să-şi introducă degetul în nas până la creier.


“L-am observat încă de pe băncile şcolii generale. Nu era preocupat de limbi străine sau de matematică, la muzică şi desen era bâtă, dar avea nişte competenţe digitale fenomenale”, spune fostul său diriginte. “Toată ziua era cu degetul în nas, în gură, în urechi. Ştiam că o să ajungă departe cu chestia asta şi iată, a reuşit să-şi atingă creierul! Bravo, Jenel!”

“Inspectoratul Şcolar Tecuci a încercat să le explice participanţilor la Bacul de anul acesta că competenţe digitale înseamnă cu totul altceva, dar dacă atât au înţeles şi oricum n-au calculatoare, aia e. Treacă de la noi, 10”, a comentat o căpetenie locală.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
12 iunie 2017 13:06
Citește mai mult despre: BAC competente digitale

Alte articole

Vezi mai mult