Succes! O femeie a stat atât de mult să parcheze încât parcagiul s-a plictisit și nu i-a mai cerut bani

Cine a zis că femeile sunt un dezastru la volan își va mânca cuvintele după ce va auzi povestea bucureștencei Maria P. Șoferița a reușit un lucru ce până acum părea absolut imposibil în traficul din capitală, și anume ca un parcagiu să nu ceară bani pentru parcare. Performanța vine în urma unei sesiuni prelungite de parcare laterală, în urma căreia parcagiul pur și simplu s-a plictisit și a decis că nu merită timpul pierdut.

„Inițial am avut răbdare, că banu’ e ban, dar cât să rezist și eu, sunt om doar. I-a luat o oră numai să se pună mașina paralel cu una deja parcată, entru a intra în poziția inițială de parcare laterală. Apoi, m-am uitat mai cu atenție și am văzut-o chinuindu-se să-și dea seama cum se învârte volanul, a trebuit să-i fac eu semne cu mâinile, ca la copii mici. Apoi, când s-a uitat în oglinda retrovizoare, probabil și-a dat seama de vreun rid, ceva, că și-a scos trusa de machiaj și trei ore n-am mai scos-o dintr-ale ei”, spune parcagiul, vizibil afectat.

Acesta a plecat înainte ca femeia să parcheze, în sfârșit. „N-am putut să stau până la final. Dacă mâine dimineață o găsesc tot acolo, jur că îmi mut sediul în altă zonă a Bucureștiului”, a mai adăuga acesta.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
21 iunie 2017 09:06
Citește mai mult despre: femeie parcat

Alte articole

Vezi mai mult