Australia are un nou erou național, după ce cunoscutul ecologist și activist de mediu Nuțu Cămătaru a intervenit decisiv în incendiile care devastează micuțul continent. Acesta a salvat din flăcări și adăposturi 3 urși kola, 2 cangur și cinci câini dingo, pe care i-a dus în rezervația sa din București. 

nutu_salveaza_australia.jpg

Gestul său a fost îndelung aplaudat de localnici, care au apreciat curajul și devotamentul activistului român. Acesta a primit cea mai mare distincție oferită de guvernului australian unui civil, respectiv Ordinul de Cavaler în grad de Mare Crocodil.

La rândul său, Nuțu Cămătaru și-a exprimat întreg sprijinul pentru guvernul australian, anunțând că e oricând gata să intervină în sprijinul celor nevoiași. Acesta chiar s-a arătat dispus să ofere o linie de credit statului australian pentru reconstrucția după dezastru, mai ales în condițiile în care există un stoc de 250 de milioane de degete la antipozi. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 03.02.2020 16:27 Monden

National Cinematografic