Australia are un nou erou național, după ce cunoscutul ecologist și activist de mediu Nuțu Cămătaru a intervenit decisiv în incendiile care devastează micuțul continent. Acesta a salvat din flăcări și adăposturi 3 urși kola, 2 cangur și cinci câini dingo, pe care i-a dus în rezervația sa din București. 

nutu_salveaza_australia.jpg

Gestul său a fost îndelung aplaudat de localnici, care au apreciat curajul și devotamentul activistului român. Acesta a primit cea mai mare distincție oferită de guvernului australian unui civil, respectiv Ordinul de Cavaler în grad de Mare Crocodil.

La rândul său, Nuțu Cămătaru și-a exprimat întreg sprijinul pentru guvernul australian, anunțând că e oricând gata să intervină în sprijinul celor nevoiași. Acesta chiar s-a arătat dispus să ofere o linie de credit statului australian pentru reconstrucția după dezastru, mai ales în condițiile în care există un stoc de 250 de milioane de degete la antipozi. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 03.02.2020 16:27 Monden

National Cinematografic