Suflet mare! Nuțu Cămătaru a salvat 3 koala, 2 canguri și 5 dingo din incendiile din Australia

Australia are un nou erou național, după ce cunoscutul ecologist și activist de mediu Nuțu Cămătaru a intervenit decisiv în incendiile care devastează micuțul continent. Acesta a salvat din flăcări și adăposturi 3 urși kola, 2 cangur și cinci câini dingo, pe care i-a dus în rezervația sa din București.

Gestul său a fost îndelung aplaudat de localnici, care au apreciat curajul și devotamentul activistului român. Acesta a primit cea mai mare distincție oferită de guvernului australian unui civil, respectiv Ordinul de Cavaler în grad de Mare Crocodil.

La rândul său, Nuțu Cămătaru și-a exprimat întreg sprijinul pentru guvernul australian, anunțând că e oricând gata să intervină în sprijinul celor nevoiași. Acesta chiar s-a arătat dispus să ofere o linie de credit statului australian pentru reconstrucția după dezastru, mai ales în condițiile în care există un stoc de 250 de milioane de degete la antipozi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 februarie 2020 14:02

Alte articole

Vezi mai mult