Mărinimia lui Nuțu Cămătaru nu încetează să uimească pe toată lumea. Ultimul gest de suflet mare a venit în această dimineață, când domnul Nuțu, cum îi spun apropiații, a anunțat că amână cu două luni toate tăierile de degete. De această mărinimoasă păsuire vor beneficia, spun experții, cel puțin câteva sute de degete.

nutu_camataru_545.jpg ”Dacă un cămătar mult mai nemilos decât mine, statul român, a decis să amâne plata unor datorii, ar fi fost culmea ca eu să n-o fac”, a spus Nuțu Cămătaru. ”Plus că e și riscant, dacă ești neatent când tai un deget și-ți sare degetul ăla în față, riști să iei coronavirusul de la datornic, dacă are așa ceva. Nu merită riscul.”

Un apropiat al lui Nuțu Cămătaru a dezvăluit că acesta vrea să copieze statul român nu doar la păsuire, ci și la recomandarea de a interacționa doar online cu contribuabilii. ”Adică domnul Nuțu îți dă un mail și tu îți tai singur degetul. Vrea să facă totul online, fără contact direct”, a explicat apropiatul lui Nuțu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 17.03.2020 07:24 Monden

National Cinematografic