Mărinimia lui Nuțu Cămătaru nu încetează să uimească pe toată lumea. Ultimul gest de suflet mare a venit în această dimineață, când domnul Nuțu, cum îi spun apropiații, a anunțat că amână cu două luni toate tăierile de degete. De această mărinimoasă păsuire vor beneficia, spun experții, cel puțin câteva sute de degete.

nutu_camataru_545.jpg ”Dacă un cămătar mult mai nemilos decât mine, statul român, a decis să amâne plata unor datorii, ar fi fost culmea ca eu să n-o fac”, a spus Nuțu Cămătaru. ”Plus că e și riscant, dacă ești neatent când tai un deget și-ți sare degetul ăla în față, riști să iei coronavirusul de la datornic, dacă are așa ceva. Nu merită riscul.”

Un apropiat al lui Nuțu Cămătaru a dezvăluit că acesta vrea să copieze statul român nu doar la păsuire, ci și la recomandarea de a interacționa doar online cu contribuabilii. ”Adică domnul Nuțu îți dă un mail și tu îți tai singur degetul. Vrea să facă totul online, fără contact direct”, a explicat apropiatul lui Nuțu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 17.03.2020 10:24 Monden

National Cinematografic