Suma colosală pe care şi-a dat-o Florin Salam ca să cânte la propria înmormântare

Ce proastă-i mă-ta, tu mănânci de sub unghii și-ți put mâinile a bară de tramvai dar ești curios câți bani câștigă Salam, care măcar are un talent, știe să cânte pentru unii cu mai mulți bani în portofel decât ai tu credit restant la bancă pentru apartamentul ăla îmbâcsit pentru care ai făcut „Prima Casă”.

Bani, mulți bani, mulți bani sărăcie, ca să-i stea teancul pe frunte a fost nevoie de lipici de-ăla special folosit în filme pentru efecte speciale. A cântat Salam la el la înmormântare de li s-a rupt inima la invitați, plângeau ăia în hohote de parcă ar fi fost mort de-a binelea.

A cântat atât de bine și atât de frumos că ziaristul ăla care a scris știrea că a murit a fost părăsit de femeie, și-acum trebuie să trăiască prostind alte maneliste care se pișă pe ele când le arată legitimația de ProTV. Până și Andreea Esca a fost uimită de suma imensă pe care a primit-o Salam, a și zis, că dacă n-ar avea șmenurile cu bărbatu-su, salariul imens de la ProTV și cele 700 de evenimente publicitare nemarcate la care participă lunar s-ar lăsa de meserie și ar fi dispusă să fie soția, sau măcar servitoarea lui.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

16 august 2022 16:10
Citește mai mult despre: bani înmomântare salam

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult