Furia poporului nu mai poate fi stăpânită! În această seară se anunță un protest cu adevărat masiv, împotriva umilitoarei Valentine`s Day. Românii vor demnitate! Peste 1 milion de persoane ar putea veni în centrul Capitalei pentru a protesta pașnic, pentru că nu mai suportă atâta minciună vopsită în roz și le e efectiv greață de toate drăgălășeniile scârboase care au loc în această zi infamă.protest_valentines.jpg

”Sperăm să nu fie violențe, pentru că oamenii într-adevăr nu mai suportă. În loc de imn, la ora 22 va fi intonat un cântec de beție, apoi protestatarii vor aprinde lanternele telefoanelor și le vor băga în ochi unii altora, pentru că e preferabil să fii orb și să nu mai vezi toate porcăriile libidinoase care se petrec de Valentine`s Day, începând cu floricele, bombonele și terminând cu felicitări sau așa-zisa lenjerie sexy. Doar un sadic s-a putut gândi să facă chiloții roșii și să le pună și dantelă”, explică Decebal Popescu, activist anti-Valentine`s.

Atenție! Printre protestatarii decenți anti-Valentine`s e posibil să fie infiltrați utrași, care se vor pupa la protest, ca să provoace! Nu permiteți astfel de acte care contravin grav firii umane. Evitați-i, izolați-i și anunțați jandarmii, să vină să-i bage în duba iubirii!

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 14.02.2017 09:43 Monden

National Cinematografic