O fi ea bătrână, dar încă se pricepe! Divorţul celui mai bogat bărbat de pe planetă nu e doar o ştire de tabloid, pentru că situaţia miliardarului Jeff Bezos, care urmează să devină cât de curând burlac, ne interesează pe toţi. În reşedinţa sa din Monte Carlo, Mihaela Rădulescu pregăteşte deja terenul pentru adăugarea unui nou nume la impresionanta sa colecţie.insta_mihaela_lori.jpg

Mihaela Rădulescu a sunat la Evidenţa Populaţiei ca să întrebe în prealabil dacă mai încape un Bezos după toate celelalte nume, potrivit surselor noastre. Răduleasca e decisă să-i fie o soţie perfectă: “Cu banii pe care o să mi-i dea o să angajez sute de slugi să-i gătească, să spele. Eu o să mă ocup de partea fizică a căsniciei, că acolo am experienţă neegalată de tinericile astea de acum”, a spus Răduleasca.

Mihaela Rădulescu spune că nu va sta căsătorită mult cu Jeff Bezos: “Un bărbat ca el are nevoie să-şi manifeste ambiţia şi puterea de a face avere. După ce îi iau banii, o să-l las liber, să-şi urmeze acest destin, nu vreau să încătuşez spiritul lui antreprenorial”, a precizat Mihaela.

Vedeta noastră dezvăluie şi că după ce se va combina cu Jeff Bezos va folosi toate prilejurile ca să afle ce alţi miliardari mai sunt în pragul divorţului, apoi va fructifica: “Nu exclud să devin Mihaela Ţiganu Rădulescu Bănică Schwartzenberg Baumgartner Bezos Buffett”, a explicat bătrâna vedetă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 11.01.2019 22:11 Monden

National Cinematografic