Suntem salvaţi! Un miliardar a închiriat de Valentine toate restaurantele romantice: “Le ţin goale!”

Probabil cel mai mare filantrop! Aşa poate fi numit un miliardar excentric, care a cheltuit o sumă colosală ca să închirieze mâine, de Valentine’s Day, absolut toate restaurantele romantice din lume. Şi, cel mai important, intenţionează să le ţină goale, astfel încât nici un bărbat să nu pătimească mâine la vreo cină romantică cu partenera.

„Înainte de a fi miliardar, sunt bărbat. Gestul meu este absolut firesc, nu cred că merit să fiu ridicat pe un piedestal pentru asta. Orice bărbat care are exagerat de mulţi bani probabil ar face la fel”, crede miliardarul devenit idolul bărbaţilor de pretutindeni.

Mai mult, miliardarul intenţionează să golească până la miezul nopţii toate florăriile din lume, să cumperete toate cutiile cu bomboane de ciocolată şi cât mai multe animale penibile de pluş. „Voi face tot ce depinde de mine pentru ca Valentine’s Day să fie o zi ca oricare alta, aşa cum îşi doreşte fiecare bărbat de pe planetă. Cine nu recunoaşte asta e fie ipocrit, fie s-a născut cu sexul care nu trebuie!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 februarie 2014 12:02

Alte articole

Vezi mai mult