Sătul să se lupte cu marile platforme de socializare, pe care le acuză de manipulare şi cenzură, cel mai puternic om din lume a făcut astăzi un gest radical!

trump_pe_trilulilu.jpg

Potrivit unor surse din interiorul Casei Albe, Donald Trump şi-a mutat contul oficial de Twitter pe Trilulilu, iar pagina de Facebook a Preşedinţiei SUA urmează să fie mutată şi ea pe o platformă concurentă, în plină ascensiune: 220.ro.

Despre platformele Trilulilu şi 220, Trump spune că sunt mai curate şi mai libere, plus că sunt pline de filmuleţe amuzante, iar utilizatorii nu se folosesc cuvinte atât de complicate ca pe Twitter - un aspect adesea criticat de preşedintele american.

"În sfârşit, un loc unde un conservator autentic nu se simte ameninţat", a exclamat Trump în timp ce îşi antrena reflexele cu un joculeţ în Flash cu o broască pe care trebuie să o treci strada.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 27.05.2020 17:44 Monden

National Cinematografic