Ceea ce s-a vrut o simplă glumă s-a transformat într-o dramă pentru Marian Godină. Deranjată că Godină o plimbă cu autobuzul, ba o mai și filmează în aceasta ipostază, alpaca i-a spus adio brașoveanului.

alpaca_godina_autobuz.jpg ”Dacă stau bine să mă gândesc, Marian nu doar că mă plimbă cu autobuzul, dar nici la vreun restaurant nu m-a dus vreodată”, s-a destăinuit alpaca unui apropiat din Peru-ul natal. ”Hai, ok, nu la restaurant, dar măcar la mall, să mâncăm ceva la food court și să vedem un film. Oh, da, la film aș fi vrut să mă ducă. Iubesc popcornul, mi-ar fi plăcut la nebunie la cinema, nici măcar n-ar fi contat la ce film.”

Mai mulți martori spun c-au zărit-o deja pe alpacă în compania unui alt polițist, cu care se plimba într-o limuzină de lux. Iar o altă dovadă că alpaca și-a găsit deja un polițist mai bogat este că și-a schimbat statusul de pe  Facebook din ”In a relationship with Marian Godină” în ”In a  relationship with $$$!”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 09.04.2019 18:18 Monden

National Cinematografic