Supărați că nu le-am dat punctaj maxim la Eurovision, moldovenii au început să ne timbreze țigările de contrabandă

Probabil singurul motiv pentru care pe români nu-i doare complet în cur de Republica Moldova, așa cum ar fi normal, țigările fără timbru aduse de la săracii de peste Prut, riscă să devină istorie. Votanții de comuniști din Republica Moldova sunt atât de ofticați că nu le-am votat formația la Eurovision încât au început să timbreze țigările de contrabandă pentru România.

”E inacceptabil, țigările din Republica Moldova mai au puțin și ajung la prețurile din magazine”, s-a revoltat un fumător din Iași. ”Cumpăr țigări de contrabandă aduse din Republica Moldova de când mă știu, dar dacă nu scad prețul la loc, am terminat-o cu ei. Să le vândă la ruși, dacă tot stă Dodon ăla al lor toată ziua cu limba în curul lui Putin. Și apropo, să-și bage și bomboanele Bucuria în cur, că sunt de căcat.”

Mai multe surse de peste Prut spun că moldovenii de-acolo au pregătit și alte forme de protest împotriva României, doar că au uitat complet de ele. ”S-au îmbătat crunt de supărare că n-au primit 12 puncte de la România la Eurovision și a doua zi nu și-au mai adus aminte nimic. Dar sunt deciși să nu lase lucrurile așa”, spune o sursă de la Chișinău.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
15 mai 2017 19:07
Citește mai mult despre: contrabanda Eurovision Republica Moldova ţigări

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult