Super invenţie! A apărut un Black Friday fizic, când te duci în mall şi iei produsul, nu aştepţi o lună după curier

Cine ar fi crezut că reducerile de Black Friday pot fi chiar mai interesante decât până acum? Sătui să comande pe internet toate minunăţiile şi să aştepte cu zilele să le fie livrate la uşă, tot mai mulţi români visează la un Black Friday fizic, ca-n vremurile bune, iar un mall din Capitală s-a gândit deja la ei.

“În ziua de azi, nimeni nu mai are pic de respect pentru arta shoppingului”, spune Decebal Popescu, multiplu campion naţional la vânat reduceri. “O zi la cumpărături e o experienţă pură, autentică, nu se compară cu câteva clicuri date noaptea pe un ecran.”

“Shoppingul înseamnă plimbare, înseamnă să plesnească lumea de ciudă când te vede încărcat de sacoşe colorate. Cum ar putea să plesnească virtual? Şi, poate cel mai important, înseamnă să te poţi bucura pe loc. Ultima dată când am comandat ceva de Black Friday pe net, am primit coletul de Crăciun. Nu, nu de Crăciunul ăla. Trei ani mai târziu!”, recunoaşte Popescu.

“Eu unul ştiu exact unde merg la vânătoare după un televizor, nişte ghete de iarnă şi un costum de baie pentru la anul”, adaugă tânărul bucureştean. “Pe 17 noiembrie e Black Friday la Mega Mall!”

16 noiembrie 2017 11:11
Citește mai mult despre: Black Friday

Alte articole

Vezi mai mult