Super petrecere de Crăciun într-o corporaţie! După ora 18:00 se va munci pe muzică

Credeai că angajaţii multinaţionalelor nu ştiu să se distreze? În seara asta, o corporaţie din Pipera a pus la cale o petrecere de Crăciun de zile mari! Începând cu orele 18, a dezvăluit CEO-ul, întreg etajul va continua să muncească pe rupte, dar pe muzică, într-o atmosferă ca-n poveşti.

“Avem o combină şi un CD cu colinde, va fi superb! Abia aştept să stau 9 ore peste program în clinchet de zurgălăi, ca să termin prezentarea aia la care lucrez de 3 luni”, declară Onufrie Rîuleţ, Junior Account Executive FMM în cadrul companiei. “Dacă suntem cuminţi, ne-au promis şi cafea gratis la automat! Aşa un chef n-am mai pomenit din facultate!”

“Şeful nostru e atât de inventiv! Ieri ne-a chemat ‘urgent’ în sala de şedinţe, şi când am ajuns acolo… surpriză! Era tot o şedinţă de trei ore, dar şeful era îmbrăcat în Moş Crăciun! Acum aflu şi de petrecerea asta grozavă. Wow, o să muncesc pe muzică! Ador locul ăsta!”, adaugă un alt corporatist. “N-am mai fost acasă de 4 luni.”

Potrivit regulamentului de ordine interioară al companiei, orele petrecute muncind pe muzică vor fi recuperate într-o zi de sâmbătă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
21 decembrie 2015 17:29
Citește mai mult despre: corporatisti Craciun munca pipera Sarbatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult