Superb! Un supererou îi vânează pe cei care pun poze cu mâncare pe Facebook şi le scuipă în farfurie

În sfârşit, cineva a luat atitudine faţă de cei care pun poze cu mâncare pe Facebook! Un supererou, că nu poate fi numit altfel, îi urmăreşte pe Facebook, le află datele de contact şi merge peste ei când ies la restaurant. Şi, exact în momentul în care ei se pregătesc să-şi pozeze mâncarea, pentru a o posta pe Facebook, apare lângă ei şi trage o flegmă sănătoasă în farfurie.

De când supereroul şi-a început munca, numărul pozelor cu mâncare postate pe Facebook a scăzut cu aproape 10 procente. „Nu e mult, dar e un început”, spune cu modestie superoul. „Sper însă ca exemplu meu să fie urmat şi de alte persoane, pentru a reuşi, într-un final, să stârpim boala pozelor cu mâncare postate pe Facebook. Doar alături de alţi supereroi pot reuşi asta.”

Pe Facebook a apărut şi o pagină dedicată superoului, unde fiecare utilizator îi poate spune acestuia în ce restaurante sunt oameni care se pregătesc să pozeze mâncarea. Firesc, cele mai multe ponturi le primeşte de la chelneri, iritaţi de blitzurile care strică atmosfera în restaurantele în care lucrează.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 martie 2014 10:03

Alte articole

Vezi mai mult