De ceva timp circulă un mit prin barurile din Centrul Vechi din București, cum că un bărbat a reușit inimaginabilul: și-a ținut promisiunea dată nevestei și a ajuns acasă la ora la care a promis. Mulți privesc pe bună dreptate cu scepticism acest lucru, considerând că totul e o legendă, pentru că nici un bărbat nu poate garanta ora la care vine acasă când i se dă voie să iasă în oraș cu prietenii. 

barbati_bere_bautura.jpg ”E ca și cum i-ai cere unei femei să estimeze timpul de care are nevoie ca să-și facă unghiile sau să se machieze. Nu, așa ceva nu există!”, decretează un consumator de bere care dorește să rămână anonim. Dar, cu toate acestea, povestea s-a dovedit adevărată: năpăstuitul Alex B. din Vitan a confirmat cu probe solide că el este persoana în cauză.

“Nu știu ce-a fost în capul meu, dar i-am promis nevestei că ies pentru două ore la bere cu băieții și că la 8 seara sunt acasă”, a declarat necugetatul bărbat. “Toți din jur s-au speriat când am spus că plec, credeau că mi s-a făcut rău, nu puteau să creadă că mă țin de o promisiunea făcută nevestei.” Alex B. a trebuit însă să ducă muncă de convingere cu nevasta când a ajuns acasă, până și ea fiind surprinsă că a ajuns așa repede acasă de la bere, ea fiind convinsă că el nu a fost la bere, ci la amantă.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 20.03.2017 21:06 Monden

National Cinematografic