Supererou! Un bărbat a reușit performanța să se întoarcă de la bere la ora la care i-a promis nevestei

De ceva timp circulă un mit prin barurile din Centrul Vechi din București, cum că un bărbat a reușit inimaginabilul: și-a ținut promisiunea dată nevestei și a ajuns acasă la ora la care a promis. Mulți privesc pe bună dreptate cu scepticism acest lucru, considerând că totul e o legendă, pentru că nici un bărbat nu poate garanta ora la care vine acasă când i se dă voie să iasă în oraș cu prietenii.

”E ca și cum i-ai cere unei femei să estimeze timpul de care are nevoie ca să-și facă unghiile sau să se machieze. Nu, așa ceva nu există!”, decretează un consumator de bere care dorește să rămână anonim. Dar, cu toate acestea, povestea s-a dovedit adevărată: năpăstuitul Alex B. din Vitan a confirmat cu probe solide că el este persoana în cauză.

“Nu știu ce-a fost în capul meu, dar i-am promis nevestei că ies pentru două ore la bere cu băieții și că la 8 seara sunt acasă”, a declarat necugetatul bărbat. “Toți din jur s-au speriat când am spus că plec, credeau că mi s-a făcut rău, nu puteau să creadă că mă țin de o promisiunea făcută nevestei.” Alex B. a trebuit însă să ducă muncă de convingere cu nevasta când a ajuns acasă, până și ea fiind surprinsă că a ajuns așa repede acasă de la bere, ea fiind convinsă că el nu a fost la bere, ci la amantă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de TNR
20 martie 2017 19:03

Alte articole

Vezi mai mult