Supermarket închis la Sibiu, pentru că era un tigru în raionul de mezeluri

Problemele zoologice din Sibiu continuă. După ce a fost împuşcat un urs în centru, un supermarket a fost închis, pentru că era un tigru siberian la mezeluri. Managerul magazinului susţine însă că e un abuz, pentru că tigrul era blând şi a fost adus ca să prindă şobolanii de la brânzeturi, dar a simţit mirosul de parizer de la mezeluri şi n-a mai fost chip să-l scoată de acolo.

Autorităţile spun că au fost mai multe plângeri făcute de clienţii magazinului. Se pare că tigrul mârâia la clienţi şi le lua cele mai bune caserole din coş. Angajaţii magazinului le-au spus clienţilor că tigrul nu muşcă decât omul rău şi să treacă pe lângă el cu curaj, că nu le face nimic.

Clienţii spun că tigrul dormea la raionul de covoare într-un culcuş, şi mai ieşea uneori noaptea să vâneze animăluţele de la pet shop. Autorităţile s-au sesizat după ce tigrul s-a ţinut după o clientă până la ea acasă, pentru că fusese atras de mirosul unui salam pe care aceasta îl cumpărase. După ce l-a bătut cu mătura, tigrul, care ajunsese obez de la parizer, a fugit înapoi în magazin.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
10 februarie 2017 16:47
Citește mai mult despre: magazin mezeluri tigru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult