Deşi reuşise să atragă atenţia mai multor zeci de telespectatori imobilizaţi pe canapele, îndrăgitul reality show “Supravieţuitorul” trebuie să se încheie! Ediţia de aseară a emisiunii a fost întreruptă de apariţia lui Ion Ţiriac, care i-a alungat pe participanţi de pe insula lui tropicală din Filipine, convins că au venit la furat.

tiriac-insula-supravietuitorul.jpg
“Era o seară destul de liniştită. Căutam nişte lemne, să fac focul în spatele rulotei cameramanilor”, spune Rareş Pepea, cizmar din Găeşti şi unul dintre concurenţii cotaţi cu cele mai bune şanse. “Atunci am auzit un foşnet în tufişuri şi m-am speriat. Mă gândeam că o fi vreun tigru, vreun varan veninos sau mai rău, un urangutan cu pui. Când colo... era Ţiriac! Îşi agita bastonul la noi şi făcea ca toţi dracii.”

“Plecaţi, mă, de pe insula mea. Ce naiba, nici în mijlocul oceanului nu mai pot avea linişte? Voi sigur aţi venit la mangleală, lasă că ştiu eu... ‘hai, nenea, luăm şi noi o nucă de cocos să supravieţuim’ şi pe urmă îmi cheliţi tot arhipelagul”, a bombănit magnatul, ameninţând că dă jos puşca din cui şi cheamă Poliţia insulară.

Dacă şi restul lumii e de acord, “Supravieţuitorul” ar putea continua în curtea unuia dintre concurenţi, dar nu săptămâna asta, că sunt socrii în vizită.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 27.09.2016 12:26 Monden

National Cinematografic