Surpriză frumoasă în magazinul lui Ghiţă Ciobanul: Brazi de Crăciun cu scoarţa plină de brânză

Pe lângă telemea, caş, brânză de burduf sau pastramă, românii pot să cumpere acum şi brazi de Crăciun din magazinul lui Ghiţă Ciobanul, însă brazii au specificul local sibian.

Brazii vânduţi de Ghiţă au scoarţa umplută cu brânză, produsul îmbinând fericirea de a împodobi pomul în Ajun, cu fericirea de a gusta o brânză de calitate în coajă de brad.

„Am fost puţin surprins să văd că Ghiţă vinde şi brazi, dar când mi-a arătat că e umplut cu brânză am rămas mască. Brăduţul e puţin mai scump, dar brânza e delicioasă. În plus, pentru că brânza are vitamine şi minerale sănătoase, acele bradului nici nu cad, deci poate fi ţinut până după Paşte”, spune Decebal Popescu, primul client care şi-a luat brad de Crăciun umplut cu brânză.

Sute de clienţi s-au îmbulzit la brazii cu brânză în coajă, stocul fiind epuizat în câteva minute, însă Ghiţă îi asigură pe bucureşteni că poate să fabrice oricâţi.

„Dacă vor, pot să vină aici cu bradul lor de acasă, oamenii mei îl scobesc şi eu îl umplu cu brânză, că este destulă pentru toată Capitala”, spune vesel Ghiţă.

Scris de Ionut
16 decembrie 2013 10:12

Alte articole

Vezi mai mult