Surpriză în Pipera! Când să arunce bradul, au găsit ascunși în el doi corporatişti, care munceau acolo dinainte de Crăciun

Eveniment inedit într-o corporație din Pipera, unde momentul aruncării bradului a oferit o surpriză imensă celor prezenți: printre globuri, beteală și bomboane au fost găsiți doi corporatiști, care stăteau ascunși acolo încă dinainte de Crăciun, timp în care au muncit fără oprire.

”An de an am încercat să ne ascundem în clădire înainte de Crăciun, dar acum este prima dată când am și reușit să facem asta”, exultă unul din cei doi corporatiști. ”Ne-am ascuns sub birouri, în săli de ședințe, în baie, ba chiar ne-am atârnat cu frângii în exteriorul clădirii, dar am fost găsiți de fiecare dată. Abia acum, când ne-am ascuns în brad, am reușit să scăpăm neprinși. Mă felicit pentru idee.”

Ingenioși, cei doi corporatiști și-au luat concediu pentru toată această perioadă, așa că niciunul dintre colegi nu s-a întrebat de ce nu sunt la birou. Iar faptul că ei trimiteau rapoarte și zeci de e-mailuri zilnic, iarăși nu a dat nimănui de bănuit. ”E ceva obișnuit ca un corporatist aflat în concediu să facă asta, cu toții o facem”, spune un coleg al celor doi corporatiști. ”Planul lor a fost absolut ingenios.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 ianuarie 2018 16:28
Citește mai mult despre: brad corporatisti pipera

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult