Chiar şi adepţii paranormalului trag un semnal de alarmă când vine vorba de temutul coronavirus! Potrivit Institutului de Ufologie din Bragadiru, mai bine de 74% dintre românii care susţin că au fost răpiţi de extratereştri mint cu neruşinare, când de fapt au fost în Italia.

rapitdeextraterestri.jpg

"Când cineva susţine că a fost răpit de omuleţii verzi de pe planeta Nibiru, trebuie să verificăm anumite semne - de exemplu, dacă i s-au implantat cristale în anus sau dacă îi iese din frunte o antenă cu LED-uri", explică Aurel Reticuleanu, purtătorul de cuvânt al ufologilor.

"Altfel, e foarte posibil să avem de-a face cu un impostor care nu ştie cum să-şi acopere fundul după ce a fost în Italia."

În prezent, autorităţile iau în calcul izolarea la domiciliu a tuturor românilor care pretind că au fost răpiţi de creaturi interdimensionale, indiferent că au sau nu urme vizibile de tentacul în zona rectală.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 11.03.2020 16:40 Monden

National Cinematografic