Spectacolele lui Mihai Bobonete se ţin lanţ la Sala Palatului! Dar care, oare, este secretul întunecat al cunoscutului comic român?

Aşa-zisele aplauze de după glumele lui Bobonete, spun apropiaţii, nu ar fi deloc aplauze, ci însuşi plescăitul artistului, care adesea îmbucă în timpul spectacolelor câte un triplu cheese cu topping de jumări ca să evidenţieze câte un punchline mai subtil.

bobonete.jpg
"Asta în caz că v-aţi întrebat de ce se aud aplauze şi când e sala goală!", explică Aurel Moromete, bucătarul personal al lui Bobonete.

Amintim că, în ultimii ani, Mihai Bobonete a devenit celebru pentru reclamele la covrigi, la McDonald's, la sfeclă furajeră şi la sirop de glucoză din porumb, iar uneori savurează nişte mici şi pe platoul serialului Las Fierbinţi, unde interpretează rolul lui Firicel.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Wednesday, 20.11.2019 19:21 Monden

National Cinematografic