Surse. Borcea s-a turnat singur, ca să-l prindă Valentine’s Day în puşcărie

Zâmbetul suspect al lui Borcea din momentul încarcerării a fost explicat. O investigație a concluzionat că Cristi Borcea a decis să scape de Valentine`s Day într-un mod dramatic: a evadat în pușcărie!

”Era suspect ca în țara noastră, unde e extrem de dificil să rămâi în închisoare, că vine Tudorel și te scoate forțat cu diverse ordinanțe, tocmai un om ca Borcea să fie închis. Evident, el are atâtea femei, încât un Valentine`s Day i-ar putea fi fatal și de aceea a ales să stea în siguranță la bulău”, spune Decebal Popescu, jurist.

Graba cu care Borcea s-a predat a fost dubioasă. Acesta se tot uita la ceas și avea un calendar cu data de 14 februarie marcată cu roșu și în dreptul ei scria OROAREA. Borcea a venit cu câteva ore mai devreme la pușcărie, deși în general suspecții încearcă să tragă cât mai mult de timp.

Un alt indiciu că Borcea și-a aranjat niște pușcărie ca să scape de Valentine`s Day e că pe dănunțătorul din dosar e un misterios Cristi B. care cunoștea detalii numeroase din viața lui Borcea, însă s-a limitat să toarne doar câteva, cât pentru două-trei luni de închisoare.

Imediat după ce a intrat după gratii Cristi Borcea, penitenciarul Rahova a făcut un anunț: ”Cristi e în carantină, în prima lună nu are voie nici vizite şi nici pachete, gen inimi, ciocolăţi şi alte mizerii de Valentine`s Day”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 februarie 2019 07:02
Citește mai mult despre: borcea puscarie Valentine's Day

Alte articole

Vezi mai mult