Surse. Elon Musk n-a fost în spațiu că e prea gras și nu încape în rachetă

Pe vremuri era un sex simbol care nu lăsa indiferent niciun sfârc, nu doar în România ci în întreaga lume. Azi, din păcate, vârsta și mâncatul compulsiv l-au transformat pe Elon Musk cel sexy într-un miliardar porcin, care nu are loc în propriile lui rachete, nici măcar uns cu vaselină de la fabrica Tesla.

Surse din programul Space X confirmă bănuielile tuturor în ce privește motivul real din spatele absenței lui Elon de pe orbită. În timp ce alți miliardari, precum Branson sau Jeff Bezos, au părăsit Terra la bordul propriilor proteze peniale cu reacție, Elon Musk încă nu a făcut acest pas, pentru că e extrem de gras și nu încape în capsula Endeavor.

Se zvonește chiar că proiectul Starship, o rachetă gigantică, destinată zborului spre Marte, ar fi fost construită de fapt ca să-l poată ridica pe Elon Musk în spațiu, dar nu foarte departe, ci doar până la Stația Spațială. ”În acest moment, doar rușii au rachete suficient de mari ca să poată trimite în spațiu un om atât de gras și mai ales toată hrana pe care o consumă în timpul călătoriei. E vorba de câteva tone”, explică astrofizicianul Decebal Popescu.

”E trist, dar e adevărat. Elon Musk și-a pierdut complet sex-appeal-ul. Încep să mă îndoiesc de zicala că nu poți mânca bani”, a declarat Daria, din București, pe vremuri obsedată sexual de Elon.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
13 aprilie 2022 16:04
Citește mai mult despre: elon musk gras rachetă spațiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult