Surse. Femeia isterică din Constanța care a lovit 4 polițiști era Mihai Neamțu

Surpriză majoră în cazul femeii care a bătut mai mulți polițiști și bodyguarzi la Constanța. După o examinare mai atentă a făptașei, aceasta s-a dovedit a fi de fapt Mihai Neamțu. Acesta a comis fapta sub influența unor lecturi filosofice creștine de dreapta, care i-au dat mai multă adrenalină.

Scandalul a pornit de la un polițist care l-a contrazis pe Neamțu pe o chestie sensibilă: că Basarabia nu e România, moment în care Neamțu, care purta un superb costumaș de tip taior de culoarea piersicii japoneze, l-a pleznit pe polițist cu poșeta peste meclă.

Inițial, polițiștii n-au intervenit: ”Ne temeam să nu ne murdărească de ruj pe uniformă. Și-a pus poalele în cap și a început să țipe isteric. Am încercat s-o calmăm, dar nimic. Când am vrut s-o imobilizăm, a țipat să nu-i atingem părul”.

Polițiștii au continuat să creadă că e femeie văzând cum lovește: ”Ținea ochii închiși când dădea și pumnii strânși ca femeile, cu degetele mari în sus”, spune un polițist implicat în incident. Abia după ce l-au dus în arest și l-au dezbrăcat au observat că Mihail Neamțu nu e chiar femeie, deși ar putea ușor să fie confundat cu una. În arest, Neamțu a cerut doar să-i fie lăsat sutienul, să nu aibă dureri de spate”.

Scris de TNR
15 septembrie 2020 13:09

Alte articole

Vezi mai mult