Surse. Iniţial trupa Paraziţii trebuia să se numească TVR, dar erau prea puţini

“Nu sunteţi suficient de paraziţi ca să vă numiţi TVR”, le-ar fi răspuns tanti de la ghişeul unde au încercat să-şi înregistreze trupa. L-au pus pe FreakaDaDisk de două ori în actul constitutiv, şi tot n-a mers! Membrii trupei Paraziţii povestesc începuturile aventurii lor muzicale. Aceştia spun că iniţial ei îşi propuseseră să cânte muzică mai tehno, dar, fiind fumaţi, a ieşit rap.

Planul lor era să ceară să se numească TVR, dar li s-a spus că e posibil doar de la 15.000 de artişti în sus, ori ei erau doar trei. Un alt motiv de refuz era că unul din ei avusese un job la privat, ceea ce făcea inadmisibilă cererea lor: “TVR nu angajează oameni expuşi la idei precum piaţă liberă, ci doar comunişti şi copii de comunişti. Vreţi să stricaţi imaginea televiziunii naţionale?”

Înregistrarea trupei a fost un coşmar. Le-a fost greu să fie primiţi, că aveau hanoracele alea pe ei şi n-a vrut să-i lase portarul să intre. Sursele spun că doamna de la ghişeu le-a zis: “Cum să vă numiţi, bă, TVR? Aţi fumat ceva?!”, la care ei au răspuns sincer că da şi au fost daţi afară din Registrul Comerţului.

Din cauza obezei de la ghişeu, cei de la Paraziţii şi-au schimbat complet linia muzicală. Iniţial ei doreau să cânte imnuri religioare şi balade folk, dar după 5 minute în Registrul Comerţului au ajuns la melodiile actuale, cu 99% înjurături şi 1% muie la funcţionari corupţi şi/sau tâmpiţi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 mai 2018 20:05
Citește mai mult despre: Paraziții tvr

Alte articole

Vezi mai mult