Surse medicale: Oprescu se simte rău fiindcă are un pachet de bani ascuns între splină şi pancreas

Internat la Spitalul Militar fiindcă s-a simţit rău în timpul anchetei, Sorin Oprescu a fost supus în ultimele zile mai multor analize, iar rezultatele au fost şocante! Potrivit medicilor, primarul Capitalei avea un teanc de bani ascuns în abdomen, între splină şi pancreas, care îi provoca disconfort, balonare şi stări de greaţă.

Întrebat despre cei 100.000 euro pe care îi ascunsese în spatele splinei, Oprescu a declarat că aparţin unui unchi plecat în Tanzania şi că uitase complet de ei. “Nu ştiu, domnule, i-o fi pus menajera acolo, i-oi fi înghiţit eu din greşeală… De unde să ştiu ce am eu după splină? Ah, şi aparatul ăla de bruiat radiografia l-am primit cadou de nuntă, nu mă mai întrebaţi toate prostiile. Da’ nici pe ăla nu ştiu cine l-a pus sub ficat, să fiu al dracu’!”

Înainte de a putea da mai multe declaraţii, edilul a început să aibă halucinaţii cu autostrăzi suspendate şi metrou în Drumul Taberei, iar medicii au fost nevoiţi să-i administreze un sedativ puternic: “Suspectăm un teanc de bani ascuns în lobul drept al creierului, va trebui să-l deschidem!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
23 septembrie 2015 12:09
Citește mai mult despre: coruptie DNA medici operatie Oprescu primar spaga

Alte articole

Vezi mai mult