Surse: Mircea Badea e supărat pe marijuană pentru că pe el nu-l lasă mă-sa să fumeze

Vedeta de televiziune s-a dezlănțuit într-un adevărat atac împotriva drogului marijuana și a celor ce consumă acest drog, dar până acum nu se știau exact motivele pentru care este atât de furios. Adevărul, spun surse din apropierea omului în trening, e că maică-sa cu care a stat până la 38 de ani nu-l lasă să fumeze.

„Știți cum e, mama lui Mircea e mai posesivă, trebuie să-i ceară voie și când se duce la agățat. Când a făcut un copil a trebuit să se roage un an întreg de maică-sa să-l lase să facă sex fără prezervativ, că-l verifica imediat după partidă. Dar când a fost vorba de droguri a pus piciorul în prag și i-a zis că asta nu se poate, niciodată, nu pune odorul ei țigara în gură”, spune o sursă care a dorit să-și păstreze anonimatul să nu râdă lumea de el că e prieten cu Mircea Badea.

Mama lui Mircea i-a eplicat tânărului că din cauza faptului că la naștere l-a scăpat de câteva ori pe jos și apoi l-au scăpat și rudele și doi polițiști, un jandarm și o florăreasă și educatoarea în cap, nu mai are nevoie de droguri să se prostească și există riscul să tragă un singur fum și să ajungă într-o zonă de prostie extrem de adâncă din care nu va mai putea reveni niciodată, cam cum e Gâdea acum.

Scris de Ef
17 septembrie 2018 13:09
Citește mai mult despre: droguri mama Mircea Badea

Alte articole

Vezi mai mult