Surse: Mircea Badea minte că a renunțat la Netflix! De fapt i-a tăiat maică-sa netul fiindcă nu-și făcuse curat în cameră

Aşa-zisul scandal între omul de televiziune Mircea Badea şi compania Netflix e o perdea de fum, susţine o sursă apropiată trustului Intact! Deşi Badea susţine că ar fi reziliat el însuşi contractul după ce Netflix a îndrăznit să facă o aluzie blasfemică la ultimele dezacorduri ale premierului Dăncilă, există zvonuri că propria mamă i-ar fi tăiat netul după ce acesta ar fi refuzat cu îndârjire să-şi facă ordine în cameră.

“Relaţia dintre ei era tensionată de mult, dar picătura care a umplut paharul a fost când doamna Badea a călcat pe un omuleţ LEGO. Toată găleata era răsturnată pe covor de o săptămână. Atunci i-a luat cablul de net şi i l-a ascuns. Mamă, ce urlete s-au auzit în bloc, că e stalinistă, băsistă, iohannistă”, mărturiseşte sursa, care a precizat că nu e vecina de la 3 a familiei Badea.

Mai mult, şi libertatea de exprimare a îndrăgitului prezentator ar putea fi afectată: “Până nu e camera lună n-are voie la emisiune!”, ar fi decretat “Doamna mama lui Mircea”, cum este poreclită în redacţia Antena 3.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
22 mai 2018 17:05

Alte articole

Vezi mai mult