Surse: Putin e din ce în ce mai agresiv de când iubita l-a trecut pe salate

Prima explicație științifică despre comportamentul paranoic și furios al președintelui Vladimir Putin a fost furnizată chiar de iubita acestuia. Se pare că încă de anul trecut aceasta l-a forțat pe Putin să treacă pe un regim cu salate, verdețuri și smoothie cu sfeclă roșie. Distrus psihic de monotonia regimului, Putin a luat-o razna și a decis în cele din urmă să invadeze Ucraina.

Surse de la Kremlin spun că în dimineața invaziei Putin ar fi comandat două ochiuri cu bacon, pâine prăjită și o cafea, dar chiar înainte să vină mâncare ar fi apărut iubita lui, care l-a apostrofat și i-a pus în față o farfurie cu morcovi cruzi, lăptuci și semințe de chia hidratate cu lapte de migdale. În acel moment, Putin ar fi explodat și a ordonat tancurilor să înainteze.

Momentul cel mai înfiorător a fost când iubita lui Putin i-a interzis să comande o ceafă de porc cu cartofi prăjiți la un restaurant din Moscova și a comandat pentru el broccoli tempura cu sos de caju, iar Putin a aruncat-o din mașină și a telefonat generalilor că pot să atace și civili ucraineni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 martie 2022 08:46
Citește mai mult despre: Putin salata ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult