Susţinem artiştii! Ministerul Culturii s-a abonat cu 5$ la pagina porno a lui Trăistariu

Ministerul Culturii a demarat azi un amplu program de susținere a artiștilor români. Și primul norocos care va beneficia de bunăvoința statului român este Mihai Trăistariu, artistul care a trebui să renunțe la pozele în chiloți de pe Facebook și Instagram ca să facă loc pozelor fără chiloți de pe OnlyFans.

”Ne-am făcut abonamentul full la pagina lui Mihai, ne-a costat 5 dolari”, a anunțat azi ministrul Culturii. ”Desigur, dacă ne va plăcea ceea ce vedem, vom prelungi abonamentul și pentru lunile viitoare. De aici încolo totul depinde de Mihai, banii ministerului, 5 dolari pe lună, îl așteaptă pentru cât timp vrea el. Door să ne încânte cu imaginile așa cum ne-a încântat și cu vocea.”

Totuși, ministrul Culturii i-a transmis lui Mihai Trăistariu că se așteaptă la un discount de 1-2 dolari pe lună. ”Nu e o problemă să plătim cei 5 dolari în prima lună, dar pe urmă ar trebui ca suma să scadă. E o perioadă grea, vine criza economică și trebuie să avem grijă de banii ministerului. Avem și alți artiști de susținut, nu putem să aruncăm cu 5 dolari pe lună la infinit doar pentru Mihai”, a spus ministrul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 mai 2020 16:05
Citește mai mult despre: traistariu

Alte articole

Vezi mai mult