Sute de braşoveni au ieşit să se bată cu urşii, în speranţa că iau şi ei Oscarul

Isterie mare printre moldoveni! Entuziasmați că Leonardo DiCaprio a luat Oscarul pentru actorie după ce s-a bătut cu ursul în pădure, mii de brașoveni nu s-au dus astăzi la muncă și au invadat munții din apropiere în speranța că au și ei o șansă la Oscar.

„Am plecat de dimineață spre Tâmpa, pe drumul vechi, din Răcădău. Suntem mai mulți, că ursul e sprinten și imediat îți scapă printre mâini. Am luat cu noi niște momeală, două tomberoane proaspete. E doar o chestiune de ore până punem mâna pe el”, a declarat Ghiocel Asimionesei, un brașovean get-beget, ahtiat după Oscaruri. Cete de brașoveni înarmați au fost raportate și pe Dealul Melcilor, în masivul Postăvaru dar și pe muntele Ciucaș. Un avantaj nesperat este moda, jumătate din români oricum poartă barbă să fie în ton cu ultimele tendințe și, săraci fiind, arată exact ca niște neguțători de piei din secolul XIX.

Criticii de film avertizează că nu este suficient să te bați cu un urs ca să primești Oscarul, așa cum au dovedit-o maimuțele din Cartea Junglei, care s-au bătut cu Baloo pentru Mowgli. „Important este ca, după ce te bați cu ursul, să arăți dramatic de constipat, ca și cum ai nevoie de Dulcolax Turbo pentru a supraviețui. Trebuie să arăți atât de constipat încât te poți elibera doar prin cezariană. Abia ăla e un rol de Oscar”.

Scris de Ef
29 februarie 2016 13:02
Citește mai mult despre: Brasov oscar urs

Alte articole

Vezi mai mult