Sute de ciobani din Mărginime umblă în curul gol după ce Louis Vuitton le-a furat iile

Noroc că e cald, dar la iarnă ce ne facem? Sute de păstori din Mărginimea Sibiului sunt nevoiţi să umble în curul – şi cucul – gol, după ce maleficul Louis Vuitton le-a sustras peste noapte iile, iţarii, cioarecii, cojoacele, catrinţele, fotele şi tot felul de alte piese din portul popular, lăsându-le doar clopul de pe cap, care noroc că e prins cu arici.

„Am băgat oile în ţarc şi m-am dus să mă culc, eram complet îmbrăcat. Când m-am trezit, eram despuiat complet. Dispăruse ia de pe mine, dispăruseră şi iile din lada tradiţională de zestre de la capul patului! Panicat, dau drumul la televizor şi îmi văd ia pe Fashion TV, pe o paparudă din aia slăbănoagă, stătea pe ea ca pe gard”, povesteşte Gheo, un baci din cătunul sibian Slinoşelu.

„Tanti Mărioara de peste drum mi-a zis că l-a văzut pe Louis Vuitton prin sat, dând târcoale, şi să încui bine poarta, dar n-am băgat-o în seamă, mă gândeam că a tras la măsea”, se plânge ciobanul, fluturând liber din diferite părţi ale corpului. „Acum trebuie să vând de două ori mai multă brânză ca să-mi refac outfitul.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
4 iunie 2024 17:15
Citește mai mult despre: ciobani ie louis vuitton

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult