Sute de mii de români, în sevraj după închiderea OTV!

Anunţul că OTV va fi închis până la sfârşitul anului acesta de către CNA a umplut secţiile de primire urgenţe ale spitalelor până la refuz. Majoritatea pacienţilor prezentau simptome grave de sevraj şi cereau insistent să li se dea măcar un sondaj la care să voteze pentru 3 euro pe SMS, fără TVA.

Mulţi dintre suferinzi s-au plâns la CNA că închiderea OTV îi va pune în situaţia penibilă de a citi ceva, chiar dacă este vorba de tabloide.”Uitaţi-vă în ce hal am ajuns, azi dimineaţă a trebuit să cumpăr un număr din Libertatea ca să îmi ostoiesc amarul”, a declarat unul din pacienţi direct de pe patul de spital. Oteviştii sunt însă dezamăgiţi de ziare, spunând că acestea sunt extrem de confuze: conţin mai multe benzi de ştiri puse una una peste alta, dar care nu se derulează orice ai face, dar şi extrem de multe semne ale exclamării a căror utilizare fanii lui Dan Diaconescu pur şi simplu nu o înţeleg.

Pentru a veni în ajutorul dependenţilor de OTV, cotidienele Libertatea şi Cancan au anunţat că după închiderea postului vor scoate ediţii speciale pentru fanii canalului TV. Acestea vor conţine multe sondaje, goriliana de la pagina 5, scurte pastile ale lui Dan Diaconescu de 4-5 pagini şi rubrica Meteo prezentată de Florin Condurăţeanu dezbrăcat şi în poziţii provocatoare. De asemenea, toate ediţiile tabloidelor dedicate fanilor OTV vor fi tipărite în direct.

Scris de Ef
27 martie 2012 16:03

Alte articole

Vezi mai mult