Sute de mii de români s-au semnat cu un simplu X sau cu degetul pe lista celor care vor salvarea OTV

Dan Diaconescu a lansat o campanie de salvare a postului OTV, prin care românii care vor ca OTV-ul să revină în grilă sunt încurajaţi să semneze o petiţie către CNA. Până acum, sute de mii de români au semnat petiţia, majoritatea cu un simplu X sau pur şi simplu cu degetul.

“Dacă aveam semnături diferite, lumea putea să acuze că lista e falsificată. Faptul că majoritatea s-au semnat cu un simplu X sau cu degetul demonstrează clar că semnăturile aparţin fanilor OTV. Chiar şi eu am semnat cu un simplu X, în semn de apreciere pentru românii analfabeţi care se uită la emisiunile mele”, a povestit Dan Diaconescu.

Precedeul de adunare a semnăturilor este însă anevoios, se plânge Diaconescu. Din cauză că fanii OTV nu ştiu să scrie, numele şi prenumele lor sunt scrise de operatorii de teren pe care Diaconescu i-a angajat. “Din păcate, nici măcar angajaţii mei nu ştiu toţi să scrie, deci am foarte puţini oameni pe teren. Însă voi lupta până la capăt”, a promis patronul OTV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
28 ianuarie 2013 16:01

Alte articole

Vezi mai mult