Sute de români degeraţi sever la o petrecere în pijamale

Sălile de urgenţe ale spitalelor din Capitală au fost luate cu asalt de ambulanţele care transportau români degeraţi la o petrecere în pijamale în aer liber, unde totul a degenerat într-un mod complet previzibil.

„Erau vineţii, cu extremităţile semi-paralizate. Am adus un domn în boxeri, era ca un apus de soare la Sovata în luna septembrie: curcubeul degerăturilor”, spune Decebal Popescu, angajat SMURD care a participat la dezgheţarea mai multor pacienţi.

Medicii susţin că totul a pornit de la un anunţ pe Facebook, prin care cineva a organizat o petrecere de tip flash-mob.

„Am vrut să organizăm un flash-mob cu tema petrecere în paltoane, dar, obişnuiţi să copieze de la americani, oamenii au greşit şi au venit în pijamale. Le mulţumim celor de la SMURD şi de la ambulanţă, care au acţionat prompt imediat după ce lumea a început să remarce un grup de persoane care păreau să aibă convulsii undeva în zona Universităţii”, declară Victor R, unul din organizatorii petrecerii.

„Am fost nevoiţi să descarcerăm o doamnă dintr-un combinezon care de la frig se făcuse scoarţă. Doamna era verzulie şi abia dacă mai avea puterea să clănţănească din dinţi. A avut noroc”, spune Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
29 noiembrie 2013 04:11

Alte articole

Vezi mai mult