Deşi, în mod tradiţional, abia după miezul nopţii se face acest lucru, sute sau chiar mii de bucureşteni şi-au ciocnit ouăle încă de azi, unii destul de grav! Cauza interesantului fenomen este unul dintre turnicheţii de la ieşirea staţia de metrou Unirii 1, care a fost blocat preţ de câteva ore, astfel încât o sumedenie de călători neatenţi şi-au ciocnit ouăle în el.

ciocnit_ouale_turnichet.jpg
“Nu mă aşteptam să ciocnesc ouă aşa devreme, dar iată că s-a întâmplat, a fost o experienţă aşa intensă că mi-am scăpat plasele pe jos! Cât despre ouă, să ştiţi că nu mi s-a spart niciunul. Înseamnă că o să am noroc tot anul”, spune un pasager cu vocea uşor piţigăiată, proaspăt ieşit din staţia de metrou.

Alţi cetăţeni, mai ghinionişti, şi-au spart oul în turnichetul înţepenit, dar au primit îngrijiri medicale şi au putut pleca acasă. “Am avut câteva cazuri de ouă roşii sau chiar violet, dar e ceva obişnuit în această perioadă a anului”, confirmă un angajat Metrorex. “În prezent, mecanicul nostru repară turnichetul buclucaş şi nimeni nu-şi va mai ciocni ouăle până mâine, când e normal să faci asta.”

Scris de Vasile | Saturday, 11.04.2015 10:05 Monden