Tabloidul Libertatea, locul unde prostia se simte ca acasă

Pentru că Libertatea este un tabloid, la ei o prostie nu vine niciodată singură. De regulă vine în valuri. O demonstrează prima pagina de azi din Libertatea, unde prostia este orchestrată magistral: titlu imbecil, plus aranjare în pagină idioată. După mintea Libertăţii, înmormântarea soţului lui Gabriela Vrânceanu Firea a fost făcută în mare secret. Un secret atât de mare, încât a ajuns pe prima pagina a unui tabloid. Halal secret! Dacă e să ne luăm doar după ce scrie chiar pe prima pagină din Libertatea, acest secret e cunoscut de cel puţin 1.425.000 de români, câţi cititori se laudă tabloidul că are în fiecare zi.

 

Iar asta nu e tot. Invidios că e mai mereu eclipsat de redactori, responsabilul cu aranjarea în pagină a ţinut să se facă şi el remarcat. Printre crucea răposatului şi coroanele aferente el a amplasat strategic o gagică în bikini, Simona Senzual pe numele ei. Pretextul, unul cât se poate de serios: individa are iubit italian. Şocant de-a dreptul, cred că fierbea poporul să afle ce naţie are iubitul Simonei Senzual!

 

Dacă stăm însă să ne gândim că Libertatea este ziarul cu cea mai mare vechime dintre tabloidele autohtone, e oarecum firesc să fie tabloidul cel mai supus prostiei.

 

 

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 ianuarie 2010 14:13
Citește mai mult despre: Libertatea prostie simona senzual tabloid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult