Tactici murdare. RTV şi Antena3 dau diseară Singur Acasă, ca să nu se mai iasă lumea la protest!

După ce au încercat prin toate metodele posibile să atace oamenii care vor ieși în această seară în stradă să protesteze împotriva capturării statului de către o rețea de tip mafiot, televiziunile de propagandă Antena 3 și România Tv trag în această seară și glonțul de argint. Acestea au achiziționat drepturile de difuzare a filmului Singur Acasă și-l vor da chiar în această seară, de mai multe ori.

„Este o lovitură sub centură destul de dură, putem să-i spunem „o nucleară”. Anual milioane de români se adună în fața televizorului și se uită la acest film cu simpaticul Macauly Culkin. Sunt mai mulți oameni care se uită la acest film decât merg la biserică. Este cel mai consistent obicei tradițional românesc. Nu știm câți români vor avea tăria interioară și forța de caracter să nu se uite la film dacă este la televizor”, a declarat un lider al unei organizații civice din România.

Filmul Singur Acasă se află la ce-a de 5000-a difuzare în România, fiind cel mai urmărit film de pe televiziunile românești din ultimii 20 de ani. Pe locul doi se află filmul ăla cu Steven Seagal iar pe locul trei este un gif animat cu Jason Statham pe care ProTV îl difuzează când are probleme tehnice și obține o audineță medie de 15%.

Scris de Ef
10 decembrie 2017 13:12
Citește mai mult despre: antena 3 Romania TV Singur Acasă

Alte articole

Vezi mai mult