Talent înnăscut: 90% dintre români pot rata coşul de gunoi şi de la 5 cm distanţă

Vi s-a întâmplat vreodată să rataţi coşul de gunoi, chiar dacă aruncaţi chiştocul sau ambalajul de la o distanţă foarte, foarte mică? Cu siguranţă! Oamenii de ştiinţă au dovedit că această abilitate este înnăscută la români, mai bine de 90% dintre compatrioţii noştri fiind purtători ai genei responsabile pentru iresponsabilitate.

“Cu puţin antrenament, aproape orice român poate reuşi să rateze coşul de gunoi chiar şi de la 5 centimetri”, confirmă un cercetător al Institutului pentru Combaterea Igienei din Mizil. “Nu e de mirare că umplerea cu gunoaie a zonei din jurul coşului e un sport atât de îndrăgit la noi. În oraşe precum Bucureştiul există mii de coşuri şi pubele unde românii se antrenează de mici la dat pe lângă.”

Spre deosebire de noi, spun cercetătorii, un neamţ tipic nu poate rata coşul de gunoi nici măcar de pe partea opusă a unei şosele cu 6 benzi. “Nimeni nu e perfect”, a oftat un cetăţean din Stuttgart, încercând în zadar să scape o coajă de arahidă în apropierea unui tomberon.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
23 mai 2014 12:05

Alte articole

Vezi mai mult