Talibanii, mari fani ai Politehnicii din Bucureşti: „Nici acolo nu învaţă fete!“

Ajunși la putere, talibanii din Afganistan și-au ales deja modelul de universitate pe care vor să-l implementeze în țara lor: Politehnica din București. „N-am ales-o neapărat pentru rezultatele academice, ci pentru că, din ce-am văzut, nu învață nici o fată acolo“, au recunoscut cu sinceritate liderii talibani.

„Și exact asta ne dorim și noi“, au continuat talibanii. „O universitate care este deschisă pentru toată lumea, dar la care nu ajunge niciodată o fată. E mai elegant așa decât să le interzicem femeilor accesul la educație. Iar faptul că toți studenții termină universitatea la fel de virgini cum au intrat este altceva ce apreciem enorm la Politehnica din București, pentru că așa îi vrem și pe muhajedinii noștri.“

Talibanii nu exclud însă să accepte într-un final și o universitate pentru femei, caz în care se vor inspira tot dintr-o universitate bucureșteană. „Facem un ASE și punem o bilă deasupra clădirii. Doar că o bilă care va cădea pe prima studență care termină facultatea și nu mai e virgină. Iar dacă bila cade, închidem instant universitatea“, spun talibanii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 august 2021 16:21
Citește mai mult despre: Politehnica talibani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult